Datorn

Datorn hemma hos pappa har det blivit något fel med så den går inte att starta :/ jag tror att det kan vara glapp i någon av sladdarna. Så nu kommer jag nog inte kunna uppdatera lika ofta :/ Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan!

Nu sitter jag i skolan på min första lektion som snart slutar sen ska jag gå och äta och plugga inför svenska provet som jag har senare idag.
Önska mig lycka till!

Mascara

jag ville bara tipsa om denna marcara. Den är helt underbar tycker jag, man får verkligen fylligare och längre ögonfransar. Om man fortfarande vill ha lite fylligare ögonfransar så ska man ha på ett lagen mascara sen ska man pudra fransarna lite sen ska man ha på ett till lager med mascara och då blir fransarna fylligare :)

                                 


Orkar inte!

Inte nog med att jag är förkyld, nu har jag också märkt att ett arbete som jag gjorde till skolan på datorn inte skickades riktigt och jag har raderat det jag hade skrivit. Så nu måste jag göra om hela arbetet! Jag ska skriva om en formgivare och jag har valt att skriva om Alvar Aalto.

Någon mer än jag som har haft sån otur när dom har setat och arbetat på datorn?

Gnäll

Fy vad förkyld jag är!! det är en pina och det hjälper ju inte att man måste vara i skolan heller bara för att man inte har feber. Det rinner i näsan hela tiden och jag har huvudvärk och jag nyser nästan hela tiden ingen bra kombination om ni frågar mig! 
Någon annan än jag som tycker att man borde få stanna hemma från skolan om man är förkyld fast man inte har feber?

Hungrig är jag också! Det var ingen god mat i skolan idag så jag har bara ätit en banan än så länge till lunch och jag slutar inte skolan förrän klockan 16.10 hur ska jag orka med detta?? 

så här frisk känner jag mig just nu

vilket suger med tanke på att jag har prov imorgon och på onsdag och så har jag rep inför dansens dag imorgon och så är dansens dag på torsdag! hade jag kunnat valt en bättre vecka att bli sjuk på??

(bilden är tagen från google.se)

skola

Nu sitter jag i skolan på min första lektion (bild). Jag funderar på att skriva ut en bild på Taylor Momsen och skissa av den.
Vad tycker ni?

 jag fastnade för den här bilden så jag tror att jag tänker göra den :) resultatet lägeer jag nog in på bloggen när den är klar och om jag tycker att den blir bra :)


beslut

nu har jag beslutat att jag ska bli nyttigare och sluta äta så mycket godis som jag gör. istället ska jag börja ära frukt och nötter och till frukost ska jag börja dricka juce och äta youghurt med müsli istället för att äta vitt bröd och dricka oboy, och så ska jag börja röra lite mer på mig typ gå ut och ta lång promenader! nu ska jag komma i form till sommaren! :) på tisdag ska jag iväg och sola för jag vill ju få färg till skolavslutningen och då måste det börjas i tid! en brun kropp till en vit klänning är så himla fint!! synd bara att jag har så svårt att bli brun :( någon som har något förslag på hur man kan gå till väga?
jag har aldrig testat brun utan sol är det bra? i sånna fall har ni något speciellt favorit märke? 

jag har kollat runt lite på internet och hittat 5 klänningar som jag gillar men vilken av dom tycker ni att jag ska köpa till studenten?


1. klänning från tradera budet ligger på 279 kr

    

2. klänning från tradera budet ligger på 625 kr   3.klänning från wear it 499 kr4. klänning från modegallerian 389 kr                 5. klänning från modegallerian 589 kr

You wake up every monday then suddenly it's sunday and the week is gone!

Jaha då var denna vecka slut! Idag så kom farmor och farfar hit från Finland. Dagen har jag mest spenderat med att övat på danserna och så inför dansens dag som är nästa vecka *pirrigt*, vi ska dansa till michael jacksons beat it och thriller, och så ska vi dansa en mordern dans till en låt som jag inte vet vad den heter. Det ska väl bli ganska roligt förutom att jag har scen skräck! Fast iof så gillar jag att synnas och fånga folks uppmärksamhet. Det är ju en ganska dålig kombination tycker ni inte det?

Ja ja nu ska jag nog sätta mig och göra lite läxor så att jag kan slippa stressa nu mot slutet med en massa uppgifter. Jag bloggar vidare imorgon


Här är en bild på mig som är ungefär 1 år gammal: 


Möbler

Här är lite som jag hittade på internet från Ikea.se och Jysk.se , visst skulle det vara fint med någon av de här modellerna i en liten etta!?. Jam måste bara säga att jag älskar tavlan från Ikea!! den är ENORM den är 140 cm bred och 200 cm hög! Men jag har kommit på att jag älskar svartvita bilder. Så vad tycker ni är det något att satsa på? jag har ett vit-svart marmorbord som jag får av min mamma när jag flyttar. Jag älskar min mamma!! 

1.bäddsoffa från Ikea 9 495 kr                                 2. Bäddsoffa från Jysk 3 500 kr


1. Tv-hylla  1400 kr från Jysk                               2.Tv-bänk 3 230 kr från Ikea


1.Tavla 1 495 kr från Ikea


Jag vill flytta hemifrån!

Jag har nyss kommit hem från jysk för min pappa handlade ett köks bord och tillhörande stolar. Inne på jysk så kände man hur man längtar efter att få flytta till en egen lägenhet! Men jag har ju sagt till mig själv att jag inte ska göra det förrän jag har fixat jobb och har fixat körkort. Men förhoppnings vis så är körkortet fixat innan slutet av det här året! :) Men i alla fall så var jag ju bara tvungen att kolla på saker som jag skulle kunna tänka mig att ha i min blivande lägenhet ;). Bilder kommer lite senare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0