1 Dag kvar sen är flytten klar! (Avreagerar mig med att skriva lite!)

Jag måste bara skriva av mig lite.
Jag är väldigt irreterad på min syster nu för tillfället. Som ni kanske har läst så ska jag och hon dela på en 1:a och hela flytten är klar imorgon. Men det är bara det att jag och min syster är som dag och natt (HELT OLIKA). Jag är festprissen och hon är den snorkiga prinsessan som blir sur eller irreterad så fort någon inte gör som hon säger. Tänk er oss 2 i en 1:a i ca 4 månader! Nu idag så blev hon sur för att jag sa att trots att hon lägger sig tidigare än mig så ska jag fortfarande kunna kolla på tvn för jag vill ju inte behöva begränsa mitt liv bara för att hon lägger sig tidigt. Men visst jag ska ha tvn på låg volym men fortfarande så måste jag kunna kolla på tv trots att hon ska sova?.
Visst vi försöker att kompromissa men vi båda har ju det där finnblodet i oss som gör att vi är väldigt envisa och jag till råga på allt har även den där korta stubinen. Så jag kan jätte lätt gå från en ängel till en bitch på 2 sekunder.
Men det som är mest komiskt är nog ändå att hittills så är det ända vi bråkat om tvn och vi har inte ens fått in den i lägenheten! Men min syster tycker att vi också ska ha en tv i köket så att båda ska kunna kolla på vilken kanal vi vill utan att den andra ska bli sur eller irreterad. Men vi får se hur det blir med den biten! :)

Hur tycker ni att vi ska försöka lösa våra problem på ett bra sätt?
För jag har ju faktist olika serier som jag följer på tvn och jag vill inte behöva missa dom bara för att hon ska sova eller för att hon får för sig att kolla på tvn. För min syster följer inte ett enda program på tvn!


Natt och Dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0