UPPDATERAR!

hej hej!
Jag sitter här hemma och letar musik till bilreasn och är barnvakt. Just ja jag har inte skrivit att jag ska på bilsemester nästa vecka! :D Jag ska åka runt i Sverige med Emilia och hennes mamma! Första stopp blir i Skövde för att hämta upp Emilia för hon åker iväg på bröllop imorgon :) sen bär det vidare ner till Helsingborg :p sen får vi se vart vi hamnar efter det! :)
Jag har jobbat en massa soh haft fullt upp och därför har jag inte varit inne här på länge! Men jag hoppas att ni som läser inte har tröttnat!
Jag tog också mitt första dopp nu i veckan! Och brrr vad kallt det var! men det var härligt och jag får passa på nu medans det fortfarande är sommar! ;)
Det känns lite dumt att ta upp allt som hände på P&L nu när det har gått ca 1 månad! Men jag kan säga att jag hade jätte roligt och såg en massa bra band (ALL TIME LOW & 30 SECONDS TO MARS VAR HÖJDPUNKTERNA!) på fredagen och lördagen blev det lite mer festande eftersom att vi inte kunde dricka innan för vi skulle jobba på P&L torsdagen och fredagen. Min syster kom upp på fredagen och blev med och hade roligt med mig och Natalie också eftersom Malin åkte hem :/. Men jag kan säga så mycket som det här! JAG SKA GARANTERAT DIT NÄSTA ÅR MED!! <3
PEACE!

RSS 2.0