snabbt inlägg!

hej hej!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här innan jag ska gå och vara mde på besiktningen av min nya lägenhet! :D efter besiktningen så får jag nycklarna och då är det bara att tuta och köra när det kommer till att flytta över sakerna! :D
Jag svarar på era kommenterer när jag får tid över!

PUSS PUSS!

Var ligger landet där man böjer bananerna?

hej hej ska snart över till min nuvarande lägenhet och fixa så jag är redo för träningen! :)
jag har haft en toppendag iaf! Hur har eran dag varit?


Owl City - Vanilla Twilight

Nu börjar det bli ganska sent! Så nu ska jag gå hem och sova så jag orkar upp imorgon utan att bli en bitch!! ^^
Så nu lägger jag in den här underbara låten som ett avslut för ikväll!! God natt!! <3


Lista

Hittade denna lista på en blogg! Så jag tänkte att det skulle kunna vara roligt för er att lära känna mig lite bättre! :P

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Min uppväxt
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Något modigt jag gjort

Dag 13 – 10 saker du inte visste om mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Ett ögonblick jag aldrig glömmer
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner, min framtid
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Broken mirror

Har haft huvudvärk och mått dåligt hela dagen har jag gjort! Ingenting speciellt har hänt idag förutom att jag äntligen skickade in ansökningsblanketten till CSN så att jag kan få pengar medan jag pluggar.. Om 11 Dagar flyttar jag Yippie!! :D

Broken mirror steal my reflection
Tell me what you see
A hundred shattered eyes in the looking glass
Staring back at me

dygna för att plugga. Vad har hänt med mig? :o

Haha klockan är 05.36 och jag är fortfarande uppe! Kaffe var nog inte det nyttigaste för min kropp! Jag tycker inte om kaffe men jag bestämde mig för att testa på det så att jag skulle bli pigg nog att göra klart några uppgifter i naturkunskapen. Nu har jag suttit här hela natten och lyssnat om och om igen på låten Always All ways som framförs av bandet Lostprophets, och skrivit klart 2 av mina 4:a uppgifter och den 3:e är alldeles snart klar!
Så här reagerade min kropp på kaffet:
Jag blev otroligt pigg och det pirrar i hela kroppen. Jag har bara druckit 3 koppar nu under natten men jag är fortfarande klarvaken!!
Kaffe smakar piss! Men det var verkligen effektivt! Så jag skulle säkert klara av att göra om det här fler gånger, om det skulle behövas! Men annars tänker jag inte dricka kaffe!!
Men nu börjar jag bli hungrig så jag funderar på att ta en macka eller 2..

my hard work is starting to pay off!

Denna dag kan jag sammanfatta med dessa ord: 7th heaven och top model (tv), äggvite omelett med skinka och pizza (mat), spelat tv-spel, pluggat matte.
Snart ska jag vara barnvakt i ca 1 timme sen så ska jag skynda mig iväg till träningen, och efter det så ska jag upp i andra lägenheten och göra klart och skicka in mina naturkunskaps uppgifter.

Me Myself And I

Jag tänkte uppdatera med lite nya bilder så ni får se hur jag ser ut nu och inte hur jag såg ut för ca 2 år sen!
Dom här bilderna togs igår..



Anledningen att jag oftast använder mig av svartvita bilder på mig själv är för att jag ser orange ut när jag har färg för kameran på mobilen är inte den bästa och lampan är inte heller så bra!

Tisdag

Hej!
Ja vad har jag gjort idag då?
Jag började dagen med att kolla på sjunde himlen <3 Sen var det dags att sätta igån att plugga. Jag räknade lite i min mattebok. Sen har ringt till dom som håller i min naturkunskaps utblidning och hört om jag behöver nå kursliteratur eftersom jag läser kursen via datorn. Det behövde jag så jag fick namnet på boken och han som hade skrivit boken. Så jag gick ner till biblioteket och kollade om dom hade den där, vilket dom hade. Så jag lånade den och sen har jag setat och försökt komma ikapp i naturkunskapen. Jag ligger efter med en uppgift och så har jag en som ska var klar senast imorgon och så har jag en annan som ska vara inlämnad senast 23/1. Just ja! innan jag började med natrurkunskapen så blev jag medlem på sidan där jag får min information om vad jag ska göra för något under kursens gång. Jag har också tvättat mellan 12.00-17.00. Så jag har väl inte haft den roligaste dagen idag!
Just nu så har jag tagit en lite paus så jag sitter här och skriver detta just nu samtidigt som jag lyssnar på Alexandra Burke - Bad boys

Vad gillar ni för typer av killar? (utseende,personlighet osv)
Glöm inte att prenumerera på min blogg via bloglivin!


Helgen

hej hej!
Jag har inte hunnit uppdatera den här helgen eftersom jag har varit barnvakt åt mina bröder :). Men nu så var den saken klar! :) Vi har kollat på film och spelat tv spel och busat en massa..

Jag skulle ha fått min mattebok från bokia i slutet av den här veckan, men jag har fortfarande inte fått den. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt den saken med tanke på att jag ska ha läst klart kursen 10 februari, och jag ska göra hela 5 kapitel och ha ett prov på varje + ett nationellt prov!! (HUR I H@/)=&%*^¨ ska jag klara av dett?!)

Önska mig lycka till med studierna!!
Jag måste ju ha dom för att kunna söka till högskolan!

låten har ingenting med inlägget att göra men jag tycker den är så bra att jag lägger in den nu! :)


Ny design

som ni kanske ser så har jag en ny design här på bloggen. Anledningen till att den är svart vit är för att jag älskar svartvita bilder och även färgerna svart och vit. Jag gillar ju såklart andra färger med men nu fick det bli som det blev! Det kanske kommer upp en mer färggrann design här så småning om när våren börjar komma fram!

Säg gärna vad ni tycker om den här enkla färglösa designen! ^^

för övrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Jag vaknade kl 10.50 och satte mig och kollade på 7th heaven sen så har jag bara chillat. Jag har valt att inte gå på träningen ikväll för att jag inte mår så bra just nu. Jag har ont i huvudet och i magen...Nu blir det till att titta på 4:e sesongen av skins! <3


Cheer camp

nu i helgen så hade vi i HCIF ett cheer camp för vårat tävlingslag. På lägret så började vi gå igenom bitar av tävlingsprogrammet. Så vi tränade in ramsan, började på de olika bygg vi ska ha och, hade lite gymnastik och övade även på de danser och hopp som vi ska ha med! Vi tränade från kl 10.00 till ungefär 20.00 på lördagen sen så sov jag och tävlingslaget kvar medans resten av tränarna förutom Jonas som sov i ett eget rum åkte hem. Jag var tvungen att stanna kvar och sova eftersom de behövde någon som var över 18 år som skulle vara ansvarig för allt under kvällen. Jag ville inte för jag mådde inge bra men jag ställde upp ändå.
På söndagen så började vi träna vid 09.00,10.00 till 18.00 på kvällen. Då fortsatte vi att öva på alla sakerna + att vi började sätta ihop och köra början på vårat tävlingsprogram. Sen när vi slutade träna så var det dags att gå och äta och börja städa undan. Sen så fick vi sluta.

Idag så har jag varit och träffat rektorn och fått information om hur det kommer att gå till när jag läser in det ämnet som jag ska läsa in. Sen så har jag bestämt mig för att inte flytta hemifrån för jag har inte råd att göra det riktigt än. Vilket är väldigt surt men jag måste tänka på min hälsa och jag mår jätte dåligt om jag ska behöva stressa upp mig för pengar som jag inte har till hyran. Så det känns väldigt tråkigt att behöva göra som jag gör men jag har inget annat val! och eftersom min mamma och Tomas har lovat bort mitt rum till min syster så måste jag dela det minsta rummet med en av mina bröder som blir 8 år i år. Så det ända possitiva som jag ser i det är att han är hemma minst av mina syskon. Så jag kommer att sova varannan vecka i säng och varannan vecka på madrass. Inte nog med det så har rummet skitfula tapeter och jag är tvungen att lämna mitt rum som blev omtapetserat efter min smak till min syster!! Mitt rum som jag hade innan det rummet som jag nu ska få ha hade mörkgråa väggar med en fondtapet som också var mörkgrå fast den hade även silvermönster i sig. Det rummet som jag nu ska dela med min bror har vita tapeter med rosa små rosor överallt! *USH!!!*

It sucks to be me right now!!

Grattis Emilia 18 år!!!! <3

Hej ville bara in här snabbt för att önska min kompis Emilia grattis eftersom hon fyller 18 år idag!! <3

Jag har redan varit hemma hos henne och både ätit middag (köttfärspaj) och efterätt (cheescake) och fikat (tårta)
Jag gick dit vid 14.00 och kom hem för ungefär 1 timme sen. Det var jätte trevligt där borta iaf!

Innan jag gick till Emilia så var jag till arbetsförmedlingen för att lämna in mina papper på att jag inte har något jobb än så att jag ska kunna få ut pengarna från försäkringskassan.

Senare ikväll så ska jag ut en sväng med Tomas och Dino och kolla vad om det är nå roligt folk ute. Men jag kommer inte att dricka eftersom jag ska upp och träna 09.30 imorgon. För imorgon är det första dagen på vårat lilla helg cheercamp! :D Jag och Alexandra blev satta på att hitta på en ramsa på 6 8:or mer rörelser till som vi ska lära ut imorgon! Ramsan och rörelserna hittade vi på igår innan träningen!

Slänger in en gammal söt bild på födelsedags barnet också! eller just ja hon är ju vuxen nu!! ;)



Trevlig helg!


Happy new year!! <3

Mitt nyårsfirande var riktigt trevligt! :) jag lagade nyårsmiddag med familjen sen så satt vi och åt den (tacos) och bara myste. Efter det så spelade vi tv-spel <3 Vid 19.30 kom Malin och Oskar och vi umgicks tills det var dags att dra iväg till Henke på fest! Där träffade vi ännu fler trevliga människor! vid 00.00 slaget så drog vi ut och smälde raketer sen så drog en del av oss upp på stan för att kolla vilka som var ute. Uppe på stan träffade jag ännu fler människor som jag kramade om och önskade ett gott nytt år! :) Efter det så drog jag tillbaka till Henke där en del satt kvar och lirade singstar, sen vid 2-3 tiden någon gång så gick jag hem och tog en bakis tablett och la mig.

Jag hoppas att detta året kommer att bli 100 gånger roligare och att jag och även ni andra kommer att uppleva nya saker och att vi kommer att få fler vänner, och ha superkul med dom som vi redan har! Så gott nytt år på er alla och hoppas att erat 2011 blir awesome!

Jag började denna dag med att gå in till min mamma och sätta mig och spela tv-spel med mina småbröder. Efter det så gick jag och Della och hennes pojkvän Dino och handlade pizza. Sen har vi bara hängt och kollat på film och spelat kort :) Nu så ska jag sätta mig och fortsätta kolla på andra sesongen av skins!

Ha det bra!


RSS 2.0