<3

If my heart was a compass you'd be north!
Det är en bit ur Owl Citys låt - if my heart was a house
jag tyckte bara att den biten var så söt att jag var tvungen att skriva upp den, om det skulle hända att jag kanske glömmer bort låten!!.

Howie Day - Collide <3


Helgen (Cheer DM)

Nu i helgen så har jag varit upp med cheerleadingen och tävlat i DM i Huddiksvall! Vi åkte på Lördagen till Järvsö där vi skulle sova. Vi åt taco buffé sen så satte Erica igång med att fixa allas hår (det blev jätte fint!) sen så gick jag och la mig runt 23.30 för vi skulle ju upp tidigt på söndagen! På söndagen gick jag upp klockan 05.15 och väckte Fanny som skulle duscha, halv 6 var den riktiga väckningstiden. Sen efter det så åt vi frukost och beredde oss på avfärd till Huddiksvall.
När vi kom till hallen så satte vi genast igång med att fixa på oss dräckterna och sminka oss. Sen så värmde vi upp och gick iväg till förträningen (man visar upp sitt program för domarna som ska kontrollera att man inte gör något man inte får osv.) Efter det så var det dags för lunch och klockan 12 startade invigningen. Vi gick upp och tävlade runt halv 2. Vi kom på 3:e plats av 5 tävlande lag och jag är jätte stolt över hur det gick för det var trots all de flestas första tävling!! Så Grattis till oss!! <3
Efter allt var klart så var det dags att packa in sig i bilarna och åka och äta sedan fortsätta vidare hem. Vi kom hem vid 21 tiden väldigt trötta men också väldigt glada!! :)

SHAME ON ME!!

Hej hej!
Jag känner att jag har varit väldigt dålig på att blogga på sista tiden (shame on me!!). Men det är lite svårt när jag inte har någon dator hemma hos mig och denna hemma hos mamma nästan jämt är upptagen när jag kommer och hälsar på!..
Nu är det bara 1 vecka kvar tills vi åker iväg och tävlar!! Det ska bli helt awesome! :)
Idag så hade vi träning på fullstor matta, och det gick bra! Alla var jätte duktiga! Men man var ganska trött med tanke på att träningen började runt 09.30.
Förutom det så har jag inte gjort så mycket. Jag har umgåtts med vännerna och familjen och skrivit in mig på arbetsförmedlingen igen osv.
Imorgon blir det träning igen fast då är det ett måste att ha dräckten på sig! Jag som inte vill träna i dräckten! (jag tycker inte om att ha kjol!) :s
Nu så ska jag sitta och slöa på facebook..
Men hoppas att eran lördag har varit bra! :)

RSS 2.0