Life's short, Eat dessert first!

Nog för att helgen som var den segaste på länge! Men jag tycker att denna månad har gått förvånatsvärt snabbt. Om bara ca 3 veckor så är det dags att tävla! så det är ca 36 tränings timmar kvar innan cheerleading DM i Västerås! Jag är sjukt nervös! Men det går somd det går antar jag! :) Man kan ju inte göra mer än sitt bästa!
Ikväll blir det träning och då ska jag verkligen köra fullt ut! för jag ska minnsan visa vad jag går för!! :) och jag har inte varit så här pepp på att träna på länge! :D
så lev livet fullt ut dag för dag!!! och var lite busiga ibland och gör galna saker som ni annars inte brukar göra! ta t ex desserten före lunchen eller liknande! ;)
KRAM!
gammal bild på mig och Natalie innan vi skulle ut och spela upp vår musikal STRIKE med dans klassen och Mikaela + Anna :P

trött, lätt irriterad, pms, med ett lyckligt slut förhoppningsvis! ^^

my greatest fear
is that PMS
doesn't exist
and this is my real personality!
Hej hej..
Haft en jätte konstig dag idag!
Jag har varit på allmänt dåligt humör idag och jag har tagit allt som folk har sagt till mig på aett negativt sätt. Kan det vara pms måntro? jag är irriterad på cheerleadingen för att våran tränare inte kan tänka i tid utan dka göra alla saker i sista sekund. Nu så har vi bara 4 veckor på oss tills vi ska kunna vårat tävlingsprogram som är på 2 ½ minut. Vi har tränat på det i max 1 vecka! Så visst siter lite men jag fattar inte varför hon jämt ska vara ute så sent med tävlingsprogram? Egentligen så ska man redan börja planera och sätta ihop ett program på hösten! Så man har tid på sig att öva in det i god tid och små putsa på de ställen där det behövs! och man har flera månader på sig att träna in det istället för bara ca 6-7 veckor! jag har blivit sparkad i ansiktet 2 gånger idag och fått 1 spark på halsen. Visst är det sånt man får ta i denna sport! men när jag känner vad jag gör fel och min tränare säger att jag ska göra på ett sätt som bara gör att jag kommer att få mer sparkar då reagerar man!
Det är inte bara på träningsplan jag känner mig sur och allmänt irriterad! et är även hemma! Jag har ingen ork och att hela tiden ha folk runt omkring sig kan vara jobbigt när man känner som man gör! Det kan räcka med att någon bara säger - ska du verkligen ha den där tröjan på dig? så kan det sluta med att man antingen börjar gråta eller så blir det världens tjafs!
så jag har bara en allmänt jobbig dag idag! Hoppas att den har gått över imorgon. För då ska jag ut på krogen med Emelie och hennes kompisar! :) och om det blir som jag hoppas så kommer en vän till mig som jag inte har träffat på över 1 år hit i helgen och ska umgås! :) jag hoppas verkligen att han kan! Jag ska även ut på krogen och umgås med Malin som jag inte har umgåtts med på 100 år känns det som! och det ska bli super kul!!! :D
vad händer för er denna vecka då?

Film måndag!

hej hej
Idag så har jag och Emelie film dag! så vi sitter och kollar en massa filmer!!! :) up next Heartbreak kid! :P

Grow Up Peter Pan!

Kvällen igåre var awesome!!! det var 2 ganska bra förband! och sen de efterlängtade Adept! grymt som fan! sista låten fick man komma upp på scenen och rocka med dom! :D efter det drog jag ut på krogen och träffade mammi, Tomas, Kim och Janne. Det var riktigt roligt ute med träffade en massa folk man kände. Andreas som jag nästan aldrig träffar längre eftersom han har flyttat til Västerås, Jocke, Adde, Dennis, Oscar, Patrik (Milky), Nappe. På Adept var jag med Emelie, John, Jan och Ebba :)
Riktigt rolig kväll/natt!!

Städ på dagen konsert på kvällen! :)

Tjohejs!
Idag så har jag städat och ringt runt och berättat för jobbet att jag är friskare nu så jag kan jobba imorgon, och så har jag pratat med Robin för han stog inte med på jobbschemat för imorgon men det visade att han skulle jobba ändå. Vilket jag tycker är jätte tur för annars hade jag inte haft någon skjuts till jobbet! Ikväll så ska jag och några kompisar iväg på en konsert i Falun. Adept spelar! Jag har sett dom 1 gång innan på P&L 2010 och dom var as grymma då! hoppas att kvällen blir awesome!
Vad har ni för planer idag då?

I bleed my heart out just for you! <3

Att en låt kan säga så mycket och stämma ganska bra in på mig är ju lite skrämmande! Men jag älskar denna låt! jag skulle nog kunna lyssna på den om och om igen för resten av mitt liv! ^^ ne då men jag älskar verkligen denna låt! Vad tycker ni om den?

Ny header

jag har också gjort en ny header skriv gärna och säg vad ni tycker om den! gillade ni den förra bättre?
jag vill gärna att ni kommer med förslag till mig med vad jag skulle kunna göra för att förbättra bloggen!
Jag har även en ny blogg som är mer en bild,musik, citat blogg om den låter intressant så hittar ni den här: http://whatdoyouthink.webblogg.se

nytt år nya möjligheter!

Hej hej! som det står i rubriken så är vi inne på ett nytt år! jag vet att det är rätt så sent att påpeka det! Men men så kan det bli! Undra vad man hittar på för tokigheter detta år då! jag tänkte skriva upp några av mina roliga minnen från det gångna året! så here it goes! ;)
Tanjas år 2011:
Min kompis (Emilia) fyllde 18 så det firade vi med att dra ut på krogen! Något som hon inte har gjort innan! :P
Jag tävlade med cheerleadingen i DM som var i Huddiksvall och vi kom på en välförtjänt 3:e plats och kvalade vidare till RM som jag inte var med och tävlade i för jag hade inte någon ork till det!
påsk firade vi som vanligt hos mormor och morfar! Barnen satt och ritade påsk kort och så åt man godis så det kändes som man skulle spricka! jag tycker att detta är en rolig sak eftersom jag inte träffar mina morföräldrar speciellt ofta jag fick även chansen att träffa mina söta små kusiner och min moster! :)
Peace and Love! kan summeras me orden jobba som vakt i 2 dagar, många bra band som t ex Jimmy Eat World, Deamau5, Volbeat, 30 seconds to mars mf. Och självklart kompisar och massor med människor, alkohol och tältning på vanliga campingen! Enda nackdelen med p&l var att Malin blev dålig och åkte hem! :/
Roadtrip med Emilia och Tina. Först åkte jag och Tina till Skövde för att hämta Emilia sedan åkte vi vidare till gränna där dom tillverkar polkagrisar! ;P vi shoppade några stycken sen så åkte vi till campingen där vi skulle tälta. Tältet saknade regnskydd så vi fick tillverka ett egat regnskydd med sopsäckar och eltejp! xD skit snyggt blev det! Efter gränna så åkte vi till, jönköping och Helsingborg! I Helsingborg så fick vi sova hos en kompis till Tina som har varit tillsammans med Emilias pappa. Vi åt pizza och snackade och senare på kvällen så drack vi lite och skulle ut. Vi åkte taxi till ett ställe nera vid hamnen men det visade sig vara stängt så vi fick springa 4 tjejer med 2 paraplyn i spöregn till närmsta krog som hade uppet och då blev det Gizmo! Vi hade jätte trevligt och satt och snackade och drack mer och började prata med lite randoms! när det stängde så tog vi oss en promenad hem för det hade slutat regna. Dagen efter så åkte vi färjan över till Danmark och kollade runt i lite butiker. Jag och Emilia handlade lite alkohol eftersom det är lagligt att handla innan man har fyllt 20 där! Fast visst det kändes lite ovärt med tanke på att det bara var 2 månader kvar innan jag skulle fylla just 20. Vi tillbringade en stor del av dagen där sen så tog vi färjan tillbaka till Helsingborg för det var dags att dra vidare på vår lilla roadtrip! Jag minns att vi skulle någonstans men att vi åkte vilse och var tvungna att ringa folk som kunde kolla upp vägen till oss men jag kommer inte ihåg vart det var vi skulle. Men vi sov iaf där när vi väl hittade dit. Sen åkte vi till Enköping och träffade några av Emilias vänner och umgicks med dom ett bra tag sen var det dags att resa vidare hem.
I september fyllde jag 20 år och firade först med tårta och fika med min släkt och senare på kvällen drog jag ut på karaoke. Min mamma fick alla på krogen att ställa sig upp och sjunga för mig (PINSAMT!) och jag fick en gratis drink av han som äger stället. Sen blev det lite mer dricka och lite mer sen så kommer man inte ihåg så mycket mer från den kvällen. Men jag har fått höra att jag försökte brottas med en killkompis utanför krogen och jag förlorade rejält!
Jag fick jobb som black jack dealer och blev utbildad till det! synd bara att krogen jag jobbade på lades ner så nu måste jag åka ca 4 mil för att jobba..Innan var det gångavstånd! Men men här ska inte klagas jag fick JOBB!! :D
Jag har också lärt känna nya människor. Men dom som fortfarande finns kvar är Emelie som för närvarande bor här, Patrik, Fredrik, Louissa, Vera och Jennie.
Nyår var galet! jag var på en fest med min syster, Emelie, Emilia, Vera och en massa fler folk! Vi var hemma hos en kompis till oss. efter vi hade festat där så drog de flesta upp på stan för att kolla på fyverkerier och träffa fler folk. Sen drog vi hem till vår kompis (Janne) igen och fortsatte festandet! Senare drog jag, Emilia, min syster och Vera vidare till en annan fest sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Dagen efter vaknade jag upp jätte bakfull och hade en cigarr i jackfickan så hela min jacka stank cigarr!! ush! Men kul hade jag iaf och det är ju trots allt det som räknas! :)
Det har varit mycket festande och mycket killar också men jag har bestämt mig fr att det ska bli ändring med det detta år! Jag ska ha ett verkligt intresse för någon innan jag pussas osv. (jag har dock inte legat runt som det kanske låter som! jag låg inte med en enda!)
En mindre rolig sak jag började med förra året var att röka! men ett av mina nyårs löften är att sluta med det!
så det var ett snabbt utdrag från det jag tyckte var roligast förra året! Jag hoppas att detta år ska bli minst lika roligt! :)

film time!

nu så ska jag krypa ner i sängen och kolla på filmen Easy A :)

I'm sick of feeling like I'm not good enough!


RSS 2.0