Måndag igen då!

Halloj!
Ligger och väntar på att paradise hotel ska börja snart :) För övrigt så har jag varit en sväng till vårdcentralen och tagit prover och efter det så åkte jag och Tomas och fixade däcken på min bil :) sen drog vi ut och åt. Det var meningen att jag skulle skjutsa hem Jennie till Sandviken idag med men hon mådde inte så bra. Så vi bestämde oss för att åka imorgon istället! Förhoppningsvis så kan vi åka tidigare imorgon så jag kan stanna längre och även ta en sväng på stan med henne eller liknande! :)

See you later alligator ;*

Nya headern

Nu är den nya headern uppe! :) Här under ser ni den jag hade innan :)
 
Gamla:
 
 

Ny header på g!

Jobbar på en ny header! förhoppningsvis är jag klar innan dagen är slut! :)

It's Friday :D

Idag har jag varit duktigt och bytt blinkers på min bil då ena var trasig! Förutom det så han jag träffa på min pappa, min farbror och hans fru en sväng dessutom! :) Ska ev träffa dem ute på krogen ikväll! Så just nu sitter jag och dricker lite öl och lyssnar på musik! :P och snart blir det lite ölspel med folk( om dom nu vågar! ;) ) Måste väl passa på lite nu när man är ledig! :).
Dagen har för övrigt varit rätt lugn. Jag har betalat räkningar och kollar på privileged :) Pratade även en sväng med Joll i telen! Lekt lite med snapchat och insta har jag också gjort! :P
Instagram: Tatanja91

Torsdag

Hejsan!

Idag har det varit en ganska trög dag! Önskar jag hade ett till jobb så jag skulle ha mer att göra om dagarna!
Jag vaknade kl 08.30 och hade inte riktigt med ork för att fixa iordning mig så jag drog på mig ett par jeans och en munkis och drog en borste genom mitt hopplösa hår och täckte det sedan med en mössa.. Haha kl 10 så var jag nere vid tandläkaren med min bror för han hade tid och ca 10.30 så fick vi gå hem. Jag käkade sen kom Jolanta på besök :D vi satt och kollade på serier på mvt och skämtade för det mesta! Hon är en sån underbar tjej och jag älskar hennes humor!! :P Vad är det man brukar säga? Lika barn leka bäst?! När hon drog så hamnade jag här framför datorn och här har jag varit fram till nu..Är inne och kollar lite FB och letar jobb.. Förutom det så har det inte hänt så mycket! Men än är dagen inte slut! :)

Long time no see

Min födelsedag har varit, julafton har varit och nyår har varit.. Enda skillnaden med mig innan allt detta är att jag är 1 år klokare och jag har tagit körkort... Grattis till mig eller vad man nu säger!
År 2014 ska jag göra en förändring och faktiskt jämfört med tidigare år anstränga mig mer när det kommer till saker som jag faktiskt måste göra, och inte skjuta upp allt hela tiden!
It's time to be who I want to be!!
Just nu ligger jag i sängen och kikar runt på arbetsförmedligen i hopp om att jag ska hitta nå jobb som jag kan söka! :) Wish me good luck!


RSS 2.0