Måndag so far!

då var man inskriven på arbetsförmedlinge då! Det gick väl hyfsat trots att gubben jag hade var lite nervärderande och typ sa att jag hade störst chans att kanske lyckas fixa jobb själv med tanken på att jag hade gått Estet!!! Men men jag är glad över att jag har fått det gjort! Hos tandläkaren gick det jätte bra! Jag hade inga hål över huvud taget och allt var klart på ca 15 minuter. Malin och Natalie kommer runt 18.00-18.30 och då ska vi laga och äta pankakor och bara ha det trevligt! :)

Ha det bra! :)

monday morning blues...

weii imorgon så kommer Natalie och Malin hit och vi ska ha en tjej kväll där vi lagar pankakor och snackar och kanske så blir det en film eller 2 också :P jag kanske uppdaterar med lite bilder på tisdag! :) En tråkig sak som händer imorgon är att jag ska till tandläkarn :/ och så ska jag försöka skriva in mig på arbetsförmedlingen också eftersom jag har valt att ta ett sabbats år så är jag nu arbetslös! Men men inga sura miner här inte! :)

vad ska ni hitta på? :)


.....

ja ha. Då är sommaren snart slut då och snart är hösten här! Men det kan man inte tro med tanke på vädret som vi har idag! Det är 26 grader i skuggan! :) I tisdags så var jag på bio med Andreas. Vi kollade på Trollkarens lärling och den filmen var faktiskt ganska bra! Efter bion så drog vi hem till honom och kollade på Brave heart för jag hade aldrig sett den. Det var en riktigt bra film som jag lätt rekomenderar! Idag så ska jag nog bara ta det lugnt.

MUSIK! <3

Hej! jag ville bara tipsa er som läser detta om ett band som jag inte har lyssnat på tidigare som jag fick upp ögonen för idag! Dom heter  Avenged Sevenfolds!

Här kommer några låtar av dem. Skriv gjärna vad ni tycker om dom i en kommentar! :)





RSS 2.0