Tisdag

Nu så har jag varit vaken i snart 1 timme och jag har redan burit över alla glas och alla sängkläder till hela familjen. Så nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt och äta frukost trots att jag i vanliga fall inte äter frukost, och så ska jag fortsätta kolla på sjunde himlen :) Sen blir det till att fortsätta bära över saker. Snart så är det bara att hänga upp alla saker på väggarna sen är man klar! :)

Vad har ni för er då? :)

1 Dag kvar sen är flytten klar! (Avreagerar mig med att skriva lite!)

Jag måste bara skriva av mig lite.
Jag är väldigt irreterad på min syster nu för tillfället. Som ni kanske har läst så ska jag och hon dela på en 1:a och hela flytten är klar imorgon. Men det är bara det att jag och min syster är som dag och natt (HELT OLIKA). Jag är festprissen och hon är den snorkiga prinsessan som blir sur eller irreterad så fort någon inte gör som hon säger. Tänk er oss 2 i en 1:a i ca 4 månader! Nu idag så blev hon sur för att jag sa att trots att hon lägger sig tidigare än mig så ska jag fortfarande kunna kolla på tvn för jag vill ju inte behöva begränsa mitt liv bara för att hon lägger sig tidigt. Men visst jag ska ha tvn på låg volym men fortfarande så måste jag kunna kolla på tv trots att hon ska sova?.
Visst vi försöker att kompromissa men vi båda har ju det där finnblodet i oss som gör att vi är väldigt envisa och jag till råga på allt har även den där korta stubinen. Så jag kan jätte lätt gå från en ängel till en bitch på 2 sekunder.
Men det som är mest komiskt är nog ändå att hittills så är det ända vi bråkat om tvn och vi har inte ens fått in den i lägenheten! Men min syster tycker att vi också ska ha en tv i köket så att båda ska kunna kolla på vilken kanal vi vill utan att den andra ska bli sur eller irreterad. Men vi får se hur det blir med den biten! :)

Hur tycker ni att vi ska försöka lösa våra problem på ett bra sätt?
För jag har ju faktist olika serier som jag följer på tvn och jag vill inte behöva missa dom bara för att hon ska sova eller för att hon får för sig att kolla på tvn. För min syster följer inte ett enda program på tvn!


Natt och Dag!

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har flyttat över lite saker till lägenheten. Nu på kvällen så följde jag med Della (syster) till gymnastikträningen men jag kunde inte vara med eftersom jag har en muskelinfektion i ryggen. Men gud vad sugen man blev på att köra när man såg alla andra köra!. Men jag ska vila upp mig och använda mig av ipren salvan mot muskelvärk och inflamationer så jag kommer möjligt vis kunna börja sakta men säkert med träningarna igen. På söndag så ska jag börja och köra så mycket som jag klarar av. Nu så ska jag äta och sen så ska jag kolla vidare på Gossip Girl.

Vad har ni haft för er då?
:)

Personlig tränare

Hej hej! :)
Jag har nyss plockat ur och i diskmaskinen, och nu så ska jag gå och bli medlem på ett gym! :) det kostar ca 400 kr och då får man en personlig tränare som hjälper en med just det man behöver hjälp med! :) jag vill ju gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt och gör att överskotts fettet ska försvinna så att de musklerna som jag redan har ska bli mer framträdande. Men jag tycker inte om muskler sådär jätte mycket på tjejer. Det är därför jag inte vill bygga upp nå mer än det jag redan har! Men samtidigt vill jag få bort överflödigt fett. Muskler har jag så att det räcker och blir över med tanke på att jag har gått på gymnastik i 7½ år och cheerleading i 4 år. Nu har jag inte tränat på ca 1 år och då får man ju litte fett på kroppen!. Men men sånt händer!

När jag kommer hem så ska jag sätta mig och spela tv-spel med min bror (den äldsta av dom),


uppdatering

Nu har jag fått veta att jag och min syster som är 3 år yngre än mig ska få dela på en 1:a istället för att bo ihop med de andra inne i 3:an! :D så vi skickade över lite ätsaker typ tallrikar, bestik, kastruller och liknande! :) så på Måndag får vi typ en egen lägenhet! Fast iof så är den vägg i vägg med den andra lägenheten som resten kommer bo i :) Men vi får eget kök och eget badrum iaf också! :)

Så trots att det inte är så himla roligt att behöva flytta ut så ska det ändå bli ganska roligt med tanken på att man typ får ett ställe för sig själv + syrran! :)

Flytta igen

hmm.. Då blir det till att flytta igen! :/ men den här gången så är det inte för att vi vill utan för att vi har fått fuktskador. Så dom ska riva vårat kök och mina minsta bröders rum för att reparera skadorna. Under tiden så får min stora familj på 7 personer tränga in oss i en 3:a! :s jag ska dela rum med min syster och mina små bröder ska dela rum med varandra, mamma och Tomas ska som vanligt sova på bäddsoffan i vardagsrummet. Så ska vi bo tills dom är klara med våran lägenhet. Det kan ta upp till 2-3 månader och har vi riktigt otur så måste vi bo där tills nästa år!. Så vi börjar packa det nödvändigaste idag och under helgen och på måndag så börjar vi flytta över sakerna, och vi planerar att vi ska vara klara med överflyttningen på tisdag.

Gossip Girl Test

Jag gjorde ett test som skulle visa vilken jag är mest lik i Gossip Girl och jag blev mest lik Jenny Humphrey!
Testet hittar ni på: http://www.gossipgirl.se/%40Charactertest/

Nu blev jag lite sugen att kolla på Gossip Girl och eftersom jag har lagt pojkarna nu så kan jag sätta mig och kolla på det! Yippie! :D



Svar

Jag fick en fråga från www.mendezz.blogg.se

Vad fick dig att börja blogga? ;)

Det var min kompis som tipsade mig om blogg.se och jag tyckte att det verkade vara en rolig sak så jag började dels för att jag tycker om att skriva och dels för att jag gillar att få respons från andra som också skriver. :)

Frågestund! :)

Jag kommer nog inte vara online så mycket idag eftersom jag kommer ha fullt upp med att passa barn! Så jag tänkte att jag kunde ha en liten frågestund så att ni läsare ska kunna lära känna mig bättre! :) Svaren på era frågor kommer jag sedan att svara på och lägga upp här på bloggen senare ikväll! :)

Så det är bara att börja fråga på! :)



Lill Lördag

Har precis kommit hem från körskolan. Jag har ju också handlat godis eftersom det är "lill lördag" idag. :P. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från badhuset så att hon kan färga håret på mig, svart ska det bli!!  :). Sen vid 21.00 tiden så ska jag gå över och vara barnvakt åt Piia för hon jobbar natt. Så det blir till att sova där borta, som är ca 30 meter från där jag bor :P


Fire and ice

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

-Dikt av Robert Frost-

Det var från denna dikt som jag kom på mitt blogg namn eller vad man nu ska kalla det! :)

Tisdag 2

Hej igen! :)
Nu ligger pojkarna och försöker sova. Dagen har varit väldigt lugn och skön idag! Förutom att jag hade magkramper en sväng tidigare idag så jag tog en huvudvärkstablett och gick och vilade i ca 1 ½ timme. När jag vaknade mådde jag mycket bättre! :) Sen så åkte jag till ica och handlade en hårfärg (svart), en cola och 2 kit kat. Vid 17.00 så gick jag hit för att vara barnvakt. Men just då var pojkarna inte hemma så jag tog en promenad med deras hund och när jag kom tillbaka så kom en av dom hem. Lite senare så kom också den andra hem och då lagade jag mat så satt vi och kollade på idol och dom åt sin mat och jag åt en bärry youghurt som jag fick till mellis av min mamma.

Hur har eran dag varit idag då? :)

Tänkte att jag kunde bjuda på en bild på en snygging också! Eftersom det var ett tag sen jag gjorde det! ;) Detta är Andy Sixx som är sångare i Black Veil Brides! <3


Tisdag 1

Det blir ingen jobb coach idag för min del! Jag mår inge bra så nu ska jag gå och lägga mig och vila och hoppas på att jag mår bättre tills jag ska gå och vara barnvakt!

Jag uppdaterar senare under dagen! :)


Måndag, Barnvakt, Synsam, Körskolan

Hej hej!
Just nu så sitter jag hemma hos en kompis till familjen. För jag är barnvakt åt hennes 2 söner. Jag har varit barnvakt sen klockan 15.00, och hon slutar klockan 22.00 så hon kommer väl hem om ca 1 timme:). Innan jag gick hit för att vara barnvakt så var jag på körskolan i ca 2 timmar från klockan 10.30- 12.30. Eter det så gick jag hem och lämnade mina saker sen gick jag ner till synsam för att göra en synundersökning för linserna som jag ska hämta ut på måndag nästa vecka.

Det är väl praktiskt taget hela min dag idag. Jag har setat och kollat på film här hemma medans pojkarna spelade tv-spel med mn bror och en till kompis. Jag har kollat på Maid of honor och Fantastic 4.
Imorgon så ska jag till Borlänge för att träffa min jobbcoach för 2:a gången. :)

Vad har ni haft för er då?

Jogging med syster <3

det blev en liten joggingtur med min syster, istället för promenaden som jag skulle ha gått med min bror. Men tro mig den turen vi tog kändes! jag kommer nog ha en hemsk träningsvärk imorgon! Men sånt får man ta när man vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt! And it will be so worth it! (om det lyckas dvs! xD) :)

nu så ska jag försöka få ner pulsen med en film, och efter det så blir det till att hoppa in i duschen!.


Jag och Daniella (Della min syster <3)

VAL

Idag så har jag varit iväg och röstat :)
Sen så var jag och mamma och handlade lite mat. Efter det så har jag setat inne på mitt rum och kollat på film fram tills nu. Det blev ingen promenad idag med bror min för vi blev osams :/ så jag får väl ta och börja någon annan dag! och jag ska verkligen försöka hålla detta löfte till mig själv! :)

Har ni röstat då? :)

chips och film :)

nu blir det film mys med mamma! :) <3

Fredag =Regn -Körkorts teori -Jobbcoach

Fy vad jag inte tycker om när det regnar!
Idag har jag i alla fall setat ca 2 timmar på körskolan och pluggat teori på datorn. Sen efter det så åkte jag till Avesta för att träffa min jobbcoach. Men jag kom in till Avesta 1 ½ timme innan det var dags för mötet, så jag satte mig inne på biblioteket och pluggade vidare i körkortsboken tills det var dags att gå och träffa honom. Han var jätte trevlig och vi kom fram till mycket på bara 1 timme. Efter mötet så fick jag även skjuts hem av honom. Nästa möte som vi ska ha är på tisdag och då ska vi sätta igång på riktigt.

För er som inte vet vad en jobbcoach är, så är det en person som lär en hur man ska gå till väga för att söka jobb, och även med hur man hittar jobb. Dom hjälper en med CV och praktiskt taget så hjälper dom dig att utvecklas och lära dig mer om jobbsökningar. Slutmålet är olika beroende på vad man som person vill ha ut av att ha en jobbcoach. Dom lägger upp en individuell handlingsplan som man tillsammans med dom följer under 3 månader och när dom 3 månaderna är slut så har man antingen redan fått jobb eller så är man på god väg och man vet hur man ska ta och söka för att ha största möjliga chans att lyckas få ett jobb. (man får 1 jobbcoach som man går hos!) 

Men nu tycker jag att jag förtjänar lite vila! Så jag ska lägga mig i sängen med min choklad och min läsk och kolla på en film :) så ni får ha det så bra!

Vad har ni haft för er idag då?  


Jag ÄLSKAR er! <3

ville bara säga att jag älskar min familj och mina vänner över allt annat på denna planet! Ni är mina änglar som får mig att skratta och le även i de mörkaste stunder och jag vet allvarligt inte vad jag skulle göra utan er!
NI GÖR MITT LIV VÄRT ATT LEVA!<3

NY DESIGN!

hej hej som ni som har varit in på min sida förut kanske ser så har jag nu en ny design! :)
Jag bestämde mig för att köra med en enkel svartvit eftersom vi är påväg in i en kallare period.

Skriv gärna vad ni tycker om den nya designen! :) 

Här ser ni den gamla designen!


Underbar låt! <3

Och Taylor Momsen är verkligen jätte fin i videon! Jag gillar verkligen hennes stil! :)
Vad tycker ni om henne och låten?


HJÄLP!?

Jag hade tänkt fixa till bloggen lite nu eftersom det snart är dags för en ny årstid. Så nu frågar jag er vad ni tycker att jag ska skriva om :) jag skulle vara jätte glad om ni skulle svara! Jag vill ju att ni ska tycka att det jag skriver om är intressant så att säga! ;) så snälla hjälp mig att göra min blogg mer läsvärd än vad den redan är! :)


mycket att göra

Min födelsedag var jätte trevlig! :) jag och mamma gick på dagen och handlade sen så fixade jag ihop en tårta för första gången i mitt liv. Sen så kom alla och firade mig :). Jag fick en massa pengar, ett armband och ett sett med ölglas till när jag flyttar hemmifrån, och så fick jag en varsin rosbukett av min pappa och min mormor och morfar :). På kvällen så drog jag, Malin och Andreas ut på en och en halv och det var helt okej det med :).

Igår så firade mamma och Tomas 1 år som gifta, så det gick ut på middag medans jag satt hemma och var barnvakt.

och idag så har jag praktiskt taget setat vid datorn hela dagen förutom när jag lagade mat och kollade på one tree hill. Jag märkte också att jag har råkat dubbelboka 2 saker på måndag. Så jag får ta och boka om min syn undersökning för jag ska träffa min jobbcoach för första gången på måndag.

I morgon så ska jag övningsköra med pappa.

Från och med nu så ska jag börja bete mig som en vuxen och inte som ett litet barn som jämt frågar sina föräldrar om hjälp. Så nu så ska jag skriva ett CV och börja söka jobb och på måndag så ska jag kontakta syon eller komvux för att ta upp studierna. Jag måste läsa in matte B och biologi B för att kunna söka till sjukgymnast utbildningen på högskola och jag vill ju utbilda mig till det så. Jag ska även skriva in mig på körskolan på måndag om jag hinner med det, och så ska jag gå och boka möte hos socialen för att diskutera socialbidrag. Eftersom jag är arbetslös och fortfarande bor hemma så måste jag söka socialbidrag så att jag kan hjälpa till med hyran och liknande saker här hemma och såfår jag lite egna pengar i inkomst varje månad. Så vi får väl ta och hålla tummarna på att allt går som det ska! ;)


Tisdag- one day left to the big B-day :)

Idag har vi haft städ dag här hemma eftersom jag fyller år imorgon! :) så nu är det rent och fint här hemma och just nu så sitter jag och mamma och Tomas och 2 av deras kompisar och kollar på en skräckfilm :)






Lördag & Måndag

hej
I lördags så åkte jag Della och Stefan till Falun för att möta Emilia, Rickard och lite mer folk, för vi skulle iväg på Granny Goes Street (en liten gratis festival). Vi kom dit innan Emilia och dom andra, så vi bestämde oss för att gå i förväg och kolla vad det var för band som spelade. Jag hade sån tur att när vi kom dit så spelade Mary Fay. Så jag missade inte ett enda band som jag ville se!. Det var en riktigt lyckad dag/kväll/natt, förutom att det blev väldigt kallt på slutet när jag och Della skulle ta natt bussen hem, ett + var väl ändå att det var en jätte snygg kille på bussen ;).

Några av banden som spelade:
hoffmaestro
Mary Fay
Neverstore
Kapten röd
Mimikry
Billion Dollar Babies
m.f


jag fick också en möbel i lördags av min moster. Det är en tv-bänk med ett vetrinskåp på ena sidan och ett vanligt skåp på andra sidan. Idag så hjälpte Tomas mig med att sätta ihop den och det blev jätte bra, förutom att vi var tvugna att improvisera ihop lite så att det skulle få plats.
Nu på kvällen så har jag städat lite och diskat all disk så att mamma ska slippa göra det imorgon, för vi ska ha städ dag imorgon! Jag har också lagt barnen för jag är barnvakt tills imorgon, så det är väl snart dags för mig att gå och sova, för jag ska upp med dem imorgon och se till så att dom fixar och gör allt de behöver göra innan skolan börjar imorgon!
Jag har också varit och handlat lite, och bokat tid på synsam för en synundersökning, för jag ska beställa månadslinser. Så jag ska kolla upp min syn på måndag, och så har jag förhoppningsvis linserna senast veckan efter.

PÅ ONSDAG FYLLER JAG 19 ÅR! :) fast jag känner att jag inte riktigt är redo för att fylla år än! Ni tycker säkert att jag är jätte konstig, för vem vill liksom inte fylla år? förutom dom som känner att dom börjar bli för gamla!. Men jag har en liten lätt panik ångest över att fylla år, men jag vet inte riktigt varför jag har det.



Jag och Della (min syster)


Torsdag + lite tv tips :)

hej hej :)
Vaknade idag av att ingen var hemma.. Ungarna är i skolan och Tomas jobbar. Men jag blev lite förvånad över att inte mamma var hemma! Hon är fortfarande inte hemma så jag är helt själv! (NÄR KATTEN ÄR BORTA DANSAR RÅTTAN PÅ BORDET!) haha nä då! Men jag har varit så snäll att jag har hängt upp en ny tvättad tvätt och snart så funderar jag på att dra upp musiken på värsting volym och ta och börja städa lite för att göra mamma glad! :)

För övrigt så har jag kommit fram till att jag kollar väldigt mycket på väldigt många olika serier! Jag är helt galen i serier! Så nu har jag bestämt mig för att tipsa er om olika serier som jag kollar/har kollat på! :)

1. One Tree Hill
(Handlar om 2 bröder som inte tål varandra. De har samma pappa men inte samma mamma så den ena broden har fått allt och lite till av sin pappa medans den andra inte har fått någonting från hans pappa utan han har växt upp med sin mamma. Men en bit in i serien så lär dom sig att accveptera varandra på grund av att den ena broderns bästa vän blir tillsammans med den andra brodern. kärlek, komplikationer, sjukdomar, död, intriger, svek. OTH <3 )

2. Gossip Girl
(Handlar om hur överklassen på manhattan har det med 1 undantag för en familj som är fattiga och bor i Brooklyn. Relations drama, avunsjuka, mode, fest, passion. En väldigt bra serie helt enkelt!)

3. The Secret Life Of The American Teenager
(Handlar om ett gäng tonåringar som är med om det ena efter det andra, graviditeter, relations drama, intrigaer, passion, avundsjuka. Den här serien har allt och lite till!)

4. Make It Or Break It
(Gillar man gymnastik så är det här en serie som man kommer gilla! Den handlar om 4 gymnastik tjejer som tränar och tävlar för att en dag ta sig till OS. De är inte tillåtna att ha pojkvänner men det har dom ändå så dom måste hela tiden smyga med dem. En av tjejerna har kommit dit och får träna för att hon har fått ett stipendium. Men eftersom hon går på stipendium så får hon heller inte jobba vilket hon måste för att kunna hjälpa till att försörja hennes familj som är fattig. Avundsjuka, Tävlingsintiktning, Skador, Kärlek, komplikationer, Svek, Hemligheter och självklart en massa gymnastik!)

5. Vampire Diaries
(Handlar om 2 vampyr bröder som kommer till en stad. Den ena är god och den andra är ond men han blir på sätt och vis godare och godare under tidens lopp tack vare att det finns en tjej där som båda bröderna dras till för att hon är så lik deras gamla kärlek. Men den här tjejen är människa. action, blod, kärlek, intriger)

6. 10 Things I Hate About You
(Handlingen är nästan helt baserad på filmen. 2 systrar 1 rebell och 1 wannabe. Man får följa deras vardag i skolan deras kamp att uppfylla sina drömmar, killar som dom gillar och killar som gillar dem. En typisk tonårs serie. Kärlek, avundsjuka, bråk. Sånt som händer i vardagen när man är en tonåring!)

7. 90210
(Handlar om ett par ungdomar som går i skolan. Man får följa deras liv både i och utanför skolan. Knark, kärlek, avundsjuka m.m)

8. Cougar Town
(Man får följa Jules som är 40 år på hennes jakt efter den ungdom som hon aldrig fick uppleva på grund av att hon blev gravid så tidigt som hon blev. Kärlek, pojkar i massor, humor.)

9. How I Met Your Mother
(Man får följa ett gäng vänner som berättar om saker de har varit med om ochäven se saker som dom är med om. Humor, kärlek, vänskap m.m)

10. 2 ½ Men
(Man får följa 2 bröder och 1 av brödernas son. De bor ihop i den ena broderns hus. Den ena är en wonaniser medans det inte är lika lätt för den andra som har ett barn och som inte ser "lika bra ut" som broshan. Man får se hur deras liv är. Humor, konflikter. En jätte rolig serie!)

11. Bones
(I den här serien så får man följa ett gäng som löser mord som hände för flera år sen. De löser morden genom att kolla på ben från den mördade personen. Men jag kollar mest på serien på grund av Bones och Booth! Det ligger en sexuell spänning mellan dom i alla programmen och man väntar hela tiden på att de ska kyssa varandra någon gång och bli ett par! Det förekommer relationer mellan andra arbetare på deras arbets plats med. Kärlek, spänning, vetenskap.)

12. OC
(Handlar om de rika i Orange County. Ryan blir övergiven av sin familj som är fattiga och bor i Chino så han blir adopterad av sin advokat som har en jämnårig son. Så man får följa hur Ryan har det i den nya familjen och hur resten anpassar sig och sen tillslut så får man se hur det går för alla med allt. Kärlek, drama, brott, olyckor m.m)

Några snyggingar i några av serierna är:

För tjejerna: Ricky i The Secret Life Of The American Teenager, Damon i Make It Or Break it, Nathan i One Tree Hill, Nate i Gossip Girl, Damon i Vampire Diaries, Ryan och Trey i OC, och Liam i 90210 ;)

För killarna: Elena i Vampire Diaries, Brooke i One Tree Hill,  Serena, Jenny och Blair i Gossip Girl, Marissa och Summer i OC, och Kaylie,Emily,Peyson och Lauren i Make It Or Break It ;)

Har ni nå mer förslag på bra serier så kommentera gjärna och berätta lite om dom! :)

Jenny i Gossip Girl
Nate i Gossip Girl
Ricky i The Secret Life Of The American Teenager Nathan i One Tree Hill

Onsdag..

hej hej :)
Ville bara kolla in här och skriva att Emilia snart kommer hit!
För övrigt så är vi snart klara med tapetseringen av mitt rum! Tapeterna är på plats men jag har fortfarande målning av gaderobs dörrar och lister kvar att göra. Men allt borde vara klart till på fredag!
Ett minus är väl att jag har tappat bort min mobil laddare så min telefon har snart varit död i 1 vecka. -.-'

Nu kom Emilia så nu ska jag ta och sluta skriva här och ta och umgås med henne så CHAO! :D

RSS 2.0