Måndag

hej hej igen!

Idag har jag legat och läst. Sen så åkte jag hem till Malin och fixade med Oskars pressent som hon hade köpt! Den blev aas BRA!!! :) Nu har jag precis kommit hem grån henne och här är ingen hemma tydligen, jag har ingen aning om vart dom kan vara! Så nu så ska jag nog ta mig ett glas juce och lägga mig och läsa igen!

IMORGON BÄR DET AV TILL PEACE&LOVE!!!!!! <3<3<3

Uppdatering

Hej hej

Jag måste bara säga herre gud vad dålig jag har varit på att uppdatera!!!! Och förlåt för det men jag har inte haft en tanke på att sitta vid datorn de här senaste dagarna.

Midsommar firade jag med familjen hemma hos mormor och morfar sedan åkte jag in till stan och var på fest med Malin hos Angelica och Robin. Sen så åkte vi in till stan till en annan fest men jag tröttnade och gick hem..

Imorgon börjar Peace & Love och jag ska försöka ta mig dit då och fixa mitt inträdes pass, och om det inte går så får jag vänta till på tisdag tills jag får det.. Jag jobbar på peace & love på fredagen men de andra dagarna är det bara att tuta och köra!

Några av banden som jag och Malin ska gå på är:
A day to remember
Adept
D.A.D
Jay-Z
Kim Wilde
Lilly Allen
De lyckliga kompisarna
m.fl

Synd bara att jag missar: As I lay dying!

Ska ni på P&L då?
Om ni ska vilka band ska ni lyssna på?


Här är en låt av bandet som jag vill se men som jag missar! :/



Uppdatering!

Hej allihopa! Just nu så sitter jag här hemma hos mamma helt ensam medans våran gäst är i Avesta och resten av familjen antingen är och badar eller är hos någon kompis! Jag har jätte tråkigt så kom gjärna med idéer på vad man kan hitta på! :)

Förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! :) <3

modegallerian.se

Jag har kollat runt lite på olika sidor efter kläder och liknande, och så hittade jag de här fina kläderna och accesoarerna på www.modegallerian.se vad tycker ni om dom? HISS ELLER DISS?








Uppdatering

Som ni kanske vet så sov jag hos Malin i tisdags!
Vi kollade på film sen så lyssnade vi på musik, hennes mamma var också jätte snäll och köpte pizza! Det blev iof inte så mycket sova med tanske på att vi la oss runt 4 på morgonen och vi skulle gå upp klockan 7 för att vi skulle iväg till skolan som Malins mamma jobbar på. När vi kom till skolan så började vi öva för vi skulle dansa medans 9:orna och lärarna spelade fotboll.
När matchen började så började även vi dansa, och efter ett tag så hade vi lyckats få med oss de flästa 1:or (förstaklassare!) att dansa med oss. 9:orna vann matchen och vi fick pengar att åka och äta för. Sen efter vi hade ätit så gick jag och Malin hem till mig och började kolla på en film för vi väntade på att hennes mamma skulle sluta jobba.
När Malin hade åkt hem så somnade jag och sov i a 2-3 timmar. Sen så skulle vi träffas igen för att gå ut på en och en halv tillsammans med Ida som också var med och dansade!. Det var i alla fall en jätte bra dag! :)

Vad har ni haft för er då?

Nu bär det av till Malin! :)

HEJ! Nu ska jag iväg till Malin och jag ska även sova där, så vi hörs imorgon! :)

Ha en bra dag!! :D

god morgon

god morgon allihopa! :)
Igår så fick jag för mig att jag hade slarvat bort mitt bankkort så jag sprang runt som en galning och letade här hemma efter att Malin hade åkt hem. Men jag kunde inte hitta kortet så jag ringde mamma som var på jobbet och hon hade inte tid att prata så hon skulle ringa upp mig idag. Jag har precis pratat med henne nu och det visade sig att kortet var hemma hos henne. Jag hade lyckats ta med mig mobilen som låg på kortet men inte kortet när jag drog iväg på syudent fest i fredags! Så nu är klumpen i magen borta! :)
För övrigt så har jag tvätt dag idag från kl: 17.00 idag till 17.00 imorgon! :P

Vad händer hos er då? :)


Ny design!

Nu har jag setat här i någon timme och försökt fixa en någolunda header med en lite somrigare tuch och med lite mer färg! jag har även ändrat lite i designen så att den ska matcha också! :)

Vad tycker ni?
Blev den bättre eller sämre än den förra?


Film: A Walk To Remember

Hej hej!
Jag ville bara tipsa om den här filmen! den är helt underbar och jag kan inte låta bli att gråta när jag ser den!!!

  • Har ni sett den förut?
  • Om ni har det vad tyckte ni om filmen?



2M och 2D! (Malin-Donken-Datorn-Musik)

Hej hej på er!
Idag så kommer Malin hit :)
Jag vet inte när än men det får nog bli när jag har duschat och fixat iordning mig! :P
Vi ska leta musik och antagligen kolla på filmen som vi inte hann kolla på igår! :)

Igår så var jag som sagt krasslig. Men senare under dagen så började jag må bättre, och så hörde Malin av sig och undrade om vi skulle gå till donken. Jag sa ja fast jag tänkte inte äta för jag hade nyss ätit mat från donken! Så vi gick dit sen så gick vi hem hit till mig och satte oss vid datorn och började leta efter bra musik på youtube och spootify!

Här är några bra band som vi kom fram till:

Escape the fate
Skillet
Bullet for my valentine
yellowcard
Adept
Eyes set to kill
A day to remember
A skylit drive
Rooster
BarlowGirls
Christina Milan

mm

Har ni några bra band/artist förslag så berätta gjärna för mig!! :)

Kramis Kramis! <3


HOT HOT HOT!!! you give me fever! ;) (några snyggingar!)



 

  






Söndag

Idag så har jag bara tagit det lugnt än så länge! Jag ska städa lite senare om jag orkar, för jag börjar känna mig lite sjuk. Jag hostar, har ont i halsen och så har jag huvudvärk. :/ Men men jag överlever! :)

Vad ska ni göra idag då? :) 

För jag har tagit studenten, Fy fan vad jag är bra!!

Hej allihopa!
Igår så tog jag sudenten :) Vi hade inte det bästa vädret här men man tänkte inte så mycket på det! Det regnade och blåste.. Efter avslutningen så åkte vi vagn sedan så gick jag hem och åt student middag med en massa personer och öppnade student presenter. Jag fick en massa pengar som ag ska lägga ner på körkortet, och så fick jag smycken och prydnads saker med. På kvällen så drog jag och Malin ut till Andreas stuga för att festa med Andreas + mer folk! Det var jätte trevligt! Sen så åkte vi in till stan igen senare på kvällen för vi skulle ut på hotellet. Men vi kom aldrig så långt innan Malin skulle hem :/ så jag gick också hem då.

Jag vill bara gratulera alla andra som också har tagit5 studenten! FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!! <3

Idag så har jag haft en vilodag. Jag har praktiskt taget legat i sängen hela dagen och kollat på tv och film.

Vad har ni gjort idag?

Ny design!

Ny design på bloggen :)

skriv gärna vad ni tycker om den! :)

Jag har bara 1 dag kvar 1 dag kvar 1 dag kvar! :D

god morgon :)

Imorgon så är det dags för studenten! :) och gud vad pepp jag är!!!!

Idag så ska vi fixa till våran studentvagn och grilla hemma hos Moa kl 14.00. Men jag kommer komma lite senare för min buss från stan går 14.05..

Igår så var det skoj på 5-kampen (mitt lag kom 3:a av typ 5-6 lag!)
Men sen var det inte lika roligt när det slutade. Jag, Della (syster), Malin och Natalie gick till mcdonalds för Natalie var hungrig sen på donken så ville Malin åka hem för hon var trött och Natalie ville gå till Pontus för hennes kille var där och kollade på film. Medans jag som hade hoppats på att vi skulle gå till en och en halv blev lite ledsen för att ingen av dom ville gå dit med mig. Det är inte deras fel alla kan bli trötta och jag klandrar inte dom som vill umgås mer med sina pojkvänner heller. Så jag gick iväg från donken tillsammans med Della och så smsade jag Angelica och frågade om hon var på en och en halv, och det var hon. Så först så gick jag och Della till Emilia för att se hur hon hade färgat håret (brunt med blonda slingor) det var jätte fint i alla fall. Efter det så drog vi till en och en halv, men insläppet var stängt för att det var fullt, så besviken som jag var så sa jag hej då till Della sen så gick jag hem och satte igång en film sen så efter filmen så gick jag och la mig.

Vad händer idag då? :)

Uppdatering

gårdagen var rolig! :)
Jag och Malin drog iväg på studentfest! Först så kollade vi på när folk spelade volleyboll, men vi tyckte att det blev kallt så vi gick hem till mig och spelade kort, lyssnade på musik och drack lite. Sen så drog vi upp på stan för att träffa lite fler folk. Sen bar det av ner till mcdonalds och sedan vidare till en och en halv. Kvällen var jätte rolig och folket jätte trevligt!

Idag så har jag varit med klassen ut till våran klassföreståndare och där har vi fikat och kollat runt hemma hos honom. Sen så skulle jag Natalie och Anna in till stan för att äta mat med dansarna och sedan kolla på en inspelning från våran musikal som vi hade i början av det här året!

Så det är väl vad som har hänt än så länge!

vid 19.00 så kommer Malin och Natalie hit för att kolla på film och vid 22.30 så bär det av till en och en halv för att umgås med lite fler vänner det är ju karaoke kväll på en och en halv :)

PS: DET ÄR BARA 3 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!!! <3<3<3<3

Hur har eran dag varit då? :)

God natt

nu så ska jag gå och sova, så god natt på er, och hoppas att ni sover gott! :)

sick and tired

jag mår inte så bra just nu, ligger här i sängen och mår illa...
Men det är inte mycket man kan göra åt saken!

så här bjuder jag på en låt som jag personligen tycker är jätte fin! <3

 


Today

Dagen har varit rolig :)
Malin kom runt 13.00 tiden och sen så gick vi och köpte godis och så kollade vi på när det var fotboll ( vi satt i spöregnet utan paraply!) Matchen slutade oavgjort 2-2. Efter det så gick vi hem till mig och drog på oss ett varsit täcke och satte oss och åt godis och kollade på film. Efter filmerna så gick vi till Mcdonalds och åt en varsin chicken wrap, sen så åkte hon hem och ny sitter jag här och skriver om hur bra min dag har varit :)

Hur har eran dag varit? :)

KRAM! <3

secret crush of the week

veckans secter crush är Andy Sixx han är född 26 december 1990 hans hemstad är Cincinnati, USA. Han är sångare i bandet Black Veil Brides
Jag valde honom till veckans crush för att, han har en fantastisk sång röst + att han är väldigt snygg ( jag älskar killar med piercingar och tattueringer!)! 

  1. Vad tycker ni om honom?
  2. Gillar ni Black Veil Brides
  3. Hade ni hört talas om Black Veil brides innan ni läste detta inlägg




 



 


söta bal bilder på Malin och Anton! :)

Jag lovade ju er att ni skulle få se lite bilder från balen och här är 3 stycken på Malin och Anton!
Visst var dom fina!:)




Regn <3

guud vad mysigt att det spöregnar och åskar och blixtar ute! Perfekt väder för en inne dag/kväll! :)
JAG ÄLSKAR REGN OCH ÅSKA OCH BLIXTAR!!!!! (men inte när man ska vara ute för då förstör regnet håret om man inte har paraply!)

Söndag

hej hej..
Just nu så sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit. :) Pappa kommer inte hem förän någon gång vid halv 7 ikväll.

Vad ska ni hitta på idag då?

den här låten är tillängnad en person vars namn jag inte tänker nämna! ;)


Ensam hemma

hej hej allihopa! :)
Pappa jobbar idag så just nu så är jag ensam hemma till klockan halv 7 ikväll, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på..

Har ni några förslag på vad man kan hitta på när man inte har något och göra och är helt ensam hemma?

my day, and my night

Hej nu har jag kommit hem från Falun :) Della (syster) hittade en jätte söt klänning till avslutningen och Malin hittade kläder till sin date som hon ska på imorgon ;) jag köpte ingenting!
På falu kalaset så var det också rix fm festival och det var en massa olika band och artister som spelade och sjöng bland annat Anna Bergendahl. Men det var ingenting som var riktigt min musik smak trots att det var en hel del låtar som man kände igen! Det som typ var bäst var nog när Eric Saade sjöng man boy men jag missade det mesta eftersom Della var tvungen att gå på toa -.-' Pappa kom och hämtade4 oss vid 22.00 tiden och nu är jag hemma helt slutkörd och med huvudvärk.... Så nu så ska jag sätta mig ner och kolla på how I met your mother! sen så ska jag sova så
God natt med er alle sammans!

Hedemora-Borlänge-Falun

hej hej, nu har jag slutat skolan för dagen. Just nu så sitter jag här och väntar på att Malin och Della ska komma för vi ska ju åka till borlänge och leta efter en avslutnings klänning åt Della, och sedan så far vi vidare till Falun för att gå på Falu kalaset! Tur att det är fint väder! :)

Vad ska ni hitta på idag då?

OJ DÅ

oj då det gick visst inte som jag hade tänkt!
Jag och Emilia kommer till solariet och dörren står öppen så jag går in för att se vad det kostar att sola, och precis när jag vänder mig om för att gå ut där ifrån så startas larmet och fy vad högt det tjöt! Det visade sig att solariet var stängt!!!!! Så jag går ut där ifrån och Emilia står som förstelnad och så säger hon att vi går till mcdonalds istället så vi gick dit och jag åt en chicken wrap och Emilia satt och skrattade åt mig hela tiden!!!!
Så nu så ska jag bara sitta här och ta det lugnt så att ingenting mer kan gå fel idag! haha

sola

snart så ska jag ringa Emilia för vi ska gå iväg och sola ett tag :)
men först så ska jag dusha!
så vi hörs sen!

Bloglovin

ja ha då har man skaffat bloglovin också! :)
jag skulle bli jätte glad om ni la till mig på bloglovin! ;D

ha en bra dag! <3


god morgon

hej allihopa!
Jag har nyss vaknat så nu sitter jag med ett glas oboy här och skriver. Solen skinaer och det är 23 grader i den, så vi får se ifall jag orkar gå ut i den idag. Jag har ingen skola idag heller eftersom det var bal igår. Alla var jätte fina på balen, och jag vart väldigt trött i benen av att stå och kolla i 2 timmar mitt i den varma solen men det var värt det! Få se ifall jag kan få Pontus att fråga mig nästa år när han går ut ^^

För det är som alla säger: - om du inte går på balen så kommer du att ångra det för resten av ditt liv, för du vet inte om det någonsin kommer en till chans att gå på bal!

Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på how I met your mother!

Vad ska ni göra idag? :) 

PARTY NIGHT!

I kväll så blir det ut med Malin efter hon har kommit hem från balen! :D
Det är karaoke kväll ;D
Men det är dock inte säkert att det blir nått eftersom det är ganska sent och det är ju bara öppet till 1 :/

men jag måste ju lägga in en gammal fest låt ifall att det blir party! haha

vad händer till helgen då? ^^


the prom

hej allihopa!
Nu är man hemma från balen och gud så fina alla var! Det får en att klandra sig själv för att man inte tackade ja när man hade chansen! Men jag ska försöka "tvinga" Pontus att bjuda mig nästa år haha ;) för det är nog som alla har sagt att man kommer ångra sig för livet om man inte går för det händer typ bara en gång i livet!

Har ni varit på bal?
om ni har vad hade ni för färg på klänningen/skjortan/slipsen eller flugan?

bilder på balen kanske kommer upp senare om jag kan få några kort från Malin! :)

förlåt för dålig uppdatering!

hej allihopa!
förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft fullt upp just nu! Men jag ska försöka bättra mig jag lovar!
Idag ska jag iväg och kolla när mina kompisar ska på bal. Sen ska jag nog fortsätta vara ute i det fina vädret och försöka bli lite mer brun!

Igår så åkte jag och Malin till Borlänge och shoppade på kupolen. Hon köpte ett par vita converse, 1 armbadn och en massa ringar och jag köpte min student klänning, ett par ringar, lös ögonfransar och lim och en bh.

I måndags så var jag med mammsi och mina bröder + 4 till och vi gick till lappens och köpte glass! och jä*lar vad glass vi köpte:
mamma: 3 kulor
Emil: 2 kulor + mjukglass
Simon: 6 kulor + mjukglass
de andra 2 vuxna: 10 kulor + mjukglass (som dom åt ihop)
deras dotter: 4 kulor + mjukglass
deras son: 3 kulor + mjukglass
dotterns kompis en stor strut med en massa mjukglass
jag: en dricka + att jag smakade från Simon!

all glass ihop kostade under 200 kr! (28 kulor + mjukglass på nästan allas!)  

RSS 2.0