Torsdag + lite tv tips :)

hej hej :)
Vaknade idag av att ingen var hemma.. Ungarna är i skolan och Tomas jobbar. Men jag blev lite förvånad över att inte mamma var hemma! Hon är fortfarande inte hemma så jag är helt själv! (NÄR KATTEN ÄR BORTA DANSAR RÅTTAN PÅ BORDET!) haha nä då! Men jag har varit så snäll att jag har hängt upp en ny tvättad tvätt och snart så funderar jag på att dra upp musiken på värsting volym och ta och börja städa lite för att göra mamma glad! :)

För övrigt så har jag kommit fram till att jag kollar väldigt mycket på väldigt många olika serier! Jag är helt galen i serier! Så nu har jag bestämt mig för att tipsa er om olika serier som jag kollar/har kollat på! :)

1. One Tree Hill
(Handlar om 2 bröder som inte tål varandra. De har samma pappa men inte samma mamma så den ena broden har fått allt och lite till av sin pappa medans den andra inte har fått någonting från hans pappa utan han har växt upp med sin mamma. Men en bit in i serien så lär dom sig att accveptera varandra på grund av att den ena broderns bästa vän blir tillsammans med den andra brodern. kärlek, komplikationer, sjukdomar, död, intriger, svek. OTH <3 )

2. Gossip Girl
(Handlar om hur överklassen på manhattan har det med 1 undantag för en familj som är fattiga och bor i Brooklyn. Relations drama, avunsjuka, mode, fest, passion. En väldigt bra serie helt enkelt!)

3. The Secret Life Of The American Teenager
(Handlar om ett gäng tonåringar som är med om det ena efter det andra, graviditeter, relations drama, intrigaer, passion, avundsjuka. Den här serien har allt och lite till!)

4. Make It Or Break It
(Gillar man gymnastik så är det här en serie som man kommer gilla! Den handlar om 4 gymnastik tjejer som tränar och tävlar för att en dag ta sig till OS. De är inte tillåtna att ha pojkvänner men det har dom ändå så dom måste hela tiden smyga med dem. En av tjejerna har kommit dit och får träna för att hon har fått ett stipendium. Men eftersom hon går på stipendium så får hon heller inte jobba vilket hon måste för att kunna hjälpa till att försörja hennes familj som är fattig. Avundsjuka, Tävlingsintiktning, Skador, Kärlek, komplikationer, Svek, Hemligheter och självklart en massa gymnastik!)

5. Vampire Diaries
(Handlar om 2 vampyr bröder som kommer till en stad. Den ena är god och den andra är ond men han blir på sätt och vis godare och godare under tidens lopp tack vare att det finns en tjej där som båda bröderna dras till för att hon är så lik deras gamla kärlek. Men den här tjejen är människa. action, blod, kärlek, intriger)

6. 10 Things I Hate About You
(Handlingen är nästan helt baserad på filmen. 2 systrar 1 rebell och 1 wannabe. Man får följa deras vardag i skolan deras kamp att uppfylla sina drömmar, killar som dom gillar och killar som gillar dem. En typisk tonårs serie. Kärlek, avundsjuka, bråk. Sånt som händer i vardagen när man är en tonåring!)

7. 90210
(Handlar om ett par ungdomar som går i skolan. Man får följa deras liv både i och utanför skolan. Knark, kärlek, avundsjuka m.m)

8. Cougar Town
(Man får följa Jules som är 40 år på hennes jakt efter den ungdom som hon aldrig fick uppleva på grund av att hon blev gravid så tidigt som hon blev. Kärlek, pojkar i massor, humor.)

9. How I Met Your Mother
(Man får följa ett gäng vänner som berättar om saker de har varit med om ochäven se saker som dom är med om. Humor, kärlek, vänskap m.m)

10. 2 ½ Men
(Man får följa 2 bröder och 1 av brödernas son. De bor ihop i den ena broderns hus. Den ena är en wonaniser medans det inte är lika lätt för den andra som har ett barn och som inte ser "lika bra ut" som broshan. Man får se hur deras liv är. Humor, konflikter. En jätte rolig serie!)

11. Bones
(I den här serien så får man följa ett gäng som löser mord som hände för flera år sen. De löser morden genom att kolla på ben från den mördade personen. Men jag kollar mest på serien på grund av Bones och Booth! Det ligger en sexuell spänning mellan dom i alla programmen och man väntar hela tiden på att de ska kyssa varandra någon gång och bli ett par! Det förekommer relationer mellan andra arbetare på deras arbets plats med. Kärlek, spänning, vetenskap.)

12. OC
(Handlar om de rika i Orange County. Ryan blir övergiven av sin familj som är fattiga och bor i Chino så han blir adopterad av sin advokat som har en jämnårig son. Så man får följa hur Ryan har det i den nya familjen och hur resten anpassar sig och sen tillslut så får man se hur det går för alla med allt. Kärlek, drama, brott, olyckor m.m)

Några snyggingar i några av serierna är:

För tjejerna: Ricky i The Secret Life Of The American Teenager, Damon i Make It Or Break it, Nathan i One Tree Hill, Nate i Gossip Girl, Damon i Vampire Diaries, Ryan och Trey i OC, och Liam i 90210 ;)

För killarna: Elena i Vampire Diaries, Brooke i One Tree Hill,  Serena, Jenny och Blair i Gossip Girl, Marissa och Summer i OC, och Kaylie,Emily,Peyson och Lauren i Make It Or Break It ;)

Har ni nå mer förslag på bra serier så kommentera gjärna och berätta lite om dom! :)

Jenny i Gossip Girl
Nate i Gossip Girl
Ricky i The Secret Life Of The American Teenager Nathan i One Tree Hill

Kommentarer
Postat av: Viki

Sv; Tack :D

Tja, det är bättre än imorse ;)

Vad gör du? <3

2010-09-02 @ 15:34:21
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: hannizz;*

sv: haha nej .. inte det jaag tänkte på ;) men simple plan is the shieet :D<3

2010-09-02 @ 17:57:36
URL: http://hannazather.blogg.se/
Postat av: viki

SV; Okej :)

Jag ritar lite o svarar på kommentarer! ;)

2010-09-03 @ 11:05:11
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; skola bara, självdå?:)

2010-09-03 @ 19:38:32
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: emelie

du är som mig ;)

2010-09-04 @ 22:49:32
URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0